Novice:
 
*
Dobrodošli, Gost. Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tor, 16.Jan.18, 21:48


Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino prijave


Prijavi Se - Required Information
Choose username:
Used only for identification by SMF.
Email:
Vnesite veljaven email naslov.
Izberi geslo:
Ponovi geslo:
Visual verification:
Type the letters shown in the picture
Type the letters shown in the picture
Namen forumaForum je namenjen povezovanju in obveščanju članov Aerokluba ALC Lesce.  
Če ste obiskovalec, ki potrebuje informacije v zvezi z Aeroklubom ALC ali letalsko šolo AK ALC, se prosim poslužite kontakta po e-pošti/telefonu, ki jih najdete na podstrani Kontakt.

S prispevki lahko sodelujejo izključno člani Aerokluba ALC. Gostom je dovoljeno pregledovanje nekaterih rubrik tega foruma, objavljanje pa gostom ni omogočeno.


Registracija na forumOb registraciji je potrebno navesti podatke v obliki uporabniškega imena in/ali naslova e-pošte, iz katerih bosta jasno razvidna ime in priimek člana. Na podlagi tega bo razvidno, kateremu članu pripada novi račun.

Vsak uporabnik mora za prijavo v forum uporabljati izključno svoj uporabniški račun. Prepovedano je posredovanje prijavnih podatkov drugim osebam. Priporočamo uporabo kompleksnega gesla, ki ga ni možno enostavno odkriti in zlorabiti.

Registracijo novega uporabnika morajo odobriti administratorji, zato nov uporabniški račun morda ne bo odobren takoj. Sporočilo o aktivaciji uporabniškega računa bo posredovano na naslov e-pošte, ki je bil naveden ob registraciji.

Pogoji uporabe foruma


Na forumu je prepovedano objavljanje:


 • Napačnih oz. lažnih podatkov.

 • Prispevkov, ki so žaljivi, vulgarni, sovražni, obsceni, grozeči.

 • Prispevkov, ki žalijo dostojanstvo ter ugled članov aerokluba ALC in aerokluba kot celote.

 • Internih informacij o delovanju aerokluba v javno dostopnih temah.

 • Avtorsko zaščitenih prispevkov drugih avtorjev brez njihovega predhodnega soglasja.

 • Neželenih sporočil (spam), verižnih pisem, piramidnih shem, in podobnega.


Ekipa, ki skrbi za ta forum, ne more sproti preverjati primernosti vseh sporočil in tudi ni odgovorna za njihovo vsebino.  Napisana vsebina na forumu je izključno mnenje avtorja te vsebine in ne mnenje administratorjev tega foruma ali Aerokluba ALC v celoti.
V primeru neprimerne vsebine je možno sporno vsebino prijaviti moderatorjem in administratorjem foruma s klikom na povezavo "Poročaj moderatorju". Proces odstranitve neprimernih objav je ročen, zato tega morda ne bo možno storiti takoj.


Pravice administratorjev


Administratorji tega foruma si pridržujejo pravico do: • zavrnitve registracije uporabnikov, ki niso člani Aerokluba ALC.

 • zavrnitve registracije uporabnikov, ki ob registraciji ne navedejo dovolj podatkov za nedvoumno identifikacijo uporabnika.

 • izbrisa ali premika določenega sporočila, če bodo ocenili, da je to potrebno.

 • razkritja identitete uporabnika, če je to potrebno za njegovo zaščito ali preverjanje napisanega.

 • spremembe uporabnikovega prikaznega imena na forumu tako, da je iz njega razvidno pravo ime in priimek, v kolikor to ni dovolj jasno razvidno iz izbranega uporabniškega imena.

 • posredovanja številke IP pristojnim organom v primeru grobih kršitev pogojev uporabe tega foruma.


 • Ostalo


  Forum uporablja tako imenovane piškotke (cookie). Piškotek je tekstovna datoteka s podatki o obisku na forumu, ki se shrani v cache direktoriju na računalniku uporabnika. Ta piškotek se uporablja le za možnost avtomatske prijave na forum. Forum ne shranjuje podatkov uporabnikov in ne posreduje kakršnih koli drugih informacij tretjim osebam.

  Upravljalec tega foruma si pridržuje pravico da kadarkoli spremeni pravila uporabe tega foruma.

  Z nadaljevanjem registracije potrjujete, da ste prebrali in ste seznanjeni s pravili tega foruma.Podprto z MySQL Podprto z PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2005, Lewis Media

Preverjen XHTML 1.0! Preverjen CSS! Dilber MC Theme by HarzeM