Iskalnik

Sponzorji

Image

Image

Novice
Sprememba petkovih predavanj
Tuesday, 06 March 2012
V petek, 9.3., naj bi Milan Krajnc predaval o vzdrževanju letal, vendar zaradi njegove službene odsotnosti žal to ne bo mogoče.

Ta petek bo tako Dominik Gregl predstavil primerjavo leta ptic z dosežki v letalstvu.

Letošnja zimska predavanja bodo s tem zaključena, drugi petek jih ne bo več.
 
Stanje na računih
Tuesday, 28 February 2012
Objavljamo stanje na računih članov aerokluba. Prosimo, da tisti, ki ste v minusu svoje obveznosti poravnate do začetka letenja.

Podrobnejši pregled lanskega naleta, stroškov in vplačil je na vpogled pri Milanu Jukiču. Opozarjamo pa, da saldi v obeh tabelah niso enaki, ker slednja zajema izključno stroške in plačila v letu 2011, medtem ko objavljena tabela obsega vse prenose iz leta 2010 in vsa vplačila do 20. februarja letos.

Še nekaj informacij:

Letos bosta leteča oba Blanika 03 in 04, ker smo ugotovili,da je 04 naletel manj kot smo mislili. Vojc že dela redni pregled. Z malo sreče bo do začetka sezone leteča tudi lesenjača, za E6 so deli naročeni. Tudi drugi Pawnee bo v kratkem leteč. Julka pa tako ali tako leti celo zimo.

Predvidoma naslednji teden bo narejena bilanca kluba za lansko leto. Na tej osnovi bomo pripravili plan dela za 2012. Oboje bomo sprejemali na zboru članov sredi marca.

Na pravilnik o delovnih urah je bilo precej komentarjev, a nobenih konkretnih predlogov, ki bi jih lahko direktno vključil, zato zaenkrat ostaja kot je. Glede kavcije je pa že bilo jasno napisano, da bo šla v nalet oz. če ne bo oddeana v blagajno kluba, tako kot članarina, iz česar se potem finansirajo investicije in investicijsko vzdrževanje (instrumenti, letala, streha, večja popravila...)

Belizar Keršič

Priloga: Stanje na računih
Za ogled priponke morate biti prijavljeni v forum.
 
Petkova predavanja
Monday, 13 February 2012
Teme za prihajajoča petkova predavanja:

- 17.2.: Letenje na Wasserkuppe - Danica Černe
- 24.2.: Fotoutrinki z jadranj - Milan Korbar
- 2.3. : Izvenletališki pristanek - Žiga Tomazin
- 9.9. : Nekaj na temo vzdrževanja - Milan Krajnc
- 16.3.: Primerjava leta ptic z dosežki v letalstvu - Dominik Gregl
 
Pravilnik o delovni obveznosti
Monday, 06 February 2012
Objavljamo pravilnik o delovnih obveznostih članstva. Pravilnik je bil usklajen in potrjen na Upravnem odboru AK ALC. V kolikor bo kdo imel kakšne tehtne pripombe, jih seveda še vedno lahko vključimo.

Poleg pravilnika objavljamo tudi razpored delovnih obveznosti, zaenkrat pripravljen več ali manj po abecednem vrstnem redu in le za dežurstva na štartu ob sobotah in nedeljah. Za druge aktivnosti (vleko, vzdrževanje ...) se bomo posebej dogovarjali. Že tale razpored bo verjetno problematičen, vendar je nekje treba začeti. Za zamenjave dežurstev pa iz izkušnje v tovarni vem, da je najbolje, če se dogovorite sami med seboj.

Kar se tiče kavcije jo smatrajte bolj kot predplačilo za nalet, saj teh 15 ur delovnih obveznosti ne bo težko opraviti (dva dneva dežuranja, košnje trave...)

Istočasno prosim vse, da čim prej poravnajo letošnjo članarino (je enaka kot lani), do začetka letenja pa tudi "kavcijo". Seznam dobroimetja na računih bo pripravljen in objavljen v naslednjih desetih dneh. Glede na to, da so letala pripravljena za letenje, bo tehnični dan že sredi marca, seveda če ne bo padel tisti sneg, ki bi moral januarja!

Belizar Keršič

Pravilnik o delovni obveznosti
Razpored dežurstev na štartu

Za ogled priponk morate biti prijavljeni v forum.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 55 - 60 od 156
© 2018 AK ALC Lesce